Klong

Vasen Äng från Klong är verkligen en användbar vas. Lika vacker med få blommor i! Den finns i två storlekar och gallret finns i tre varianter, en i mässing, svärtad och ärgad mässing. Den stora kostar runt 1.100 kr och den lilla dryga 600 kr. Bakom designen står Eva Schildt. Bild från Klong.

Enkel och användbar vas från Klong – Äng

Jag tycker det är roligt att ha levande snittblommor hemma. Speciellt nu på sommaren kan man ju bara gå ut i och plocka in vad naturen har att erbjuda! Vasen Äng från Klong tycker jag är genialisk – tänk så enkelt att sticka ner några blommor i den runda vasen! Och inte behövs det någon större mängd blommor heller. Vasen är ju vacker i sig själv!

Eva Schildt är designern bakom vasen, som finns i två storlekar. Den större är 21 cm i diameter och den lilla är 13 cm. Gallret till den stora modellen går att få i tre olika mässingsformer: vanlig blank, svärtad eller ärgad. I webbshopparna verkar den vanliga mässingen och den svärtade finnas mest. Hittade alla varianter hos Länna Möbler som har en riktigt bra webbshop.