Vas Äng från Klong

Här är den stora vasen Äng från Klong. Jag har plockat in några olika blommor från trädgården och arrangerat i den vida och låga vasen. Gallret gör det enkelt att placera ut blommorna och man behöver ju inte ha fullt med blommor – vasen är ju vacker ändå! Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Plocka in sommarens blommor!

Min sommarpresent till mig själv är den här vasen från Klong som jag bloggat om tidigare.  Sommaren är en fantastiskt tid, då man bara kan gå ut och plocka in blommor och blad! Passa på att smycka ditt hem med fräscha växter!
Jag beställde den hos Länna Möbler som har en mycket bra webbshop och en kundtjänst som svarade snabbt på mejlen. Leveranstiden kan variera, beroende på om produkten finns i lager. Min vas kom efter en dryg vecka.

Vas Äng från Klong mässing

Så här ser vasen ut utan blommor. Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.