Massor av kul saker i Ernst Sommarfika från Kökets Box!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Uppdatering, 8 november 2019:
Extra rabatt! Just nu säljer man ut kvarvarande Ernst-boxar för 149 kr. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

I samarbete med Kökets Box har jag fått hem sommarens specialbox med Ernst-tema. Boxen kostar 299 kr men har ett värde på ca 600 kr plus 6 veckors abonnemang BookBeat (värde 149 kr). Alltså ca 749 kr.
Jag tycker det är kul med överraskningsboxar och ibland hittar man nya favoriter bland produkterna.
Extra roligt i den här boxen, tycker jag, att det inte bara är mat. I den här boxen kom det också med söta servetter och två muggar, båda från Ernst och salladsfrön att så. Kul!
Då det här är en specialbox löper den inte som en prenumeration, du beställer den här.

Så här tycker jag

Fina muggar och servetter, eftersom mitt mugg förråd är rätt på fyllt kommer jag att använda Ernst-muggarna som små krukor. De kommer att passa perfekt att ha färska kryddor i. Mandlarna från Talanda var oerhört goda, så påsen var slut i ett nafs! Mörsjö deli är en favvo, vi blandade dippen som en kall sås till en grillmiddag. Syltsocker är perfekt för mig, som bara syltar lite eller ibland vill göra en egen marmelad. Flingsalt och olivoljan på skivad mosarella och färsk egen odlad basilika och några tomater. Behöver jag säga mer?
Havremjölken har vi inte använt, då vi använder mjölk här i huset. Den mörka chokladen från Green&Blacks var supergod och inte så där bitter som mörk choklad annars är. Fuze Tea är törstsläckande och inte så sött. Kul med fröpåsarna, dessa kommer jag att plantera. Känns bra med Dilhmas ekologiska ingefärste. Cafégos kaffe hr vi inte testat. Sex veckor med BookBeat passar bra för sommarens löpturer 🙂

Rabattkod ”ERNST20”

Om du anger koden så får du 20 kr rabatt på specialboxen, alltså kostar den 279 kr.