Bild: Hämtad från ljuspunkter.se Ljuskronan i bakgrunden finns i två storlekar. Det är en variant på de ljuskronor som han gjort i sina tidigare tv-program. Pris mellan 695-995 kr.

Ernst Kirchsteiger – hela Sveriges mysfarbror som inreder, fixar och till och med lagar mat! Jag hävdar att alla människor har en uppfattning om Ernst, ingen ställer sig neutral till honom! När vi senast hade middag med alla våra vänner blev det högljudda diskussioner om just Ernst. Vissa var föga imponerande av hans talang, medan andra lovordade honom. Jag tycker det är härligt när en person gör så stora intryck på alla! Heja Ernst!

Såhär inför Formex-mässan kommer Ernst med en ny serie ”Ljuspunkter” i samarbete med inredningsgrossisten Färg & Form. Produkterna kommer att finnas i butik i september. Jag gillar hans formgivning, sakerna passar in i olika miljöer helt enkelt.

En grupp med stora ljusstakar i vitt eller ek. Priset kommer att ligga på 345 kr för den lackade vita och 395 kr för den i ek.

Liten skuggljusstake med manchett som gör de fina mönstret i skuggan. Pris för ljusstaken 80 kr i lack och 95 för den i ek. Manchetten kostar 120 kr och finns i tre varianter; oliv, blåstång och kurbits.

Ernst eget märke, med den bara foten – pryder bland annat ljuskronan.

Känner du att du vill ha mer Ernst kan jag tipsa om hans egen hemsida fylld med recept och tips. Dessutom finns flera av hans härliga citat som till exempel: ”Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst”