Recension av Philips high speed blender HR3655

I samarbete med Buzzador har jag fått testa Philips High Speed Blender. Jag är både nöjd med mixern och bilden som jag tagit på den…
Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Kraftfull mixer med rymlig kanna

Det är riktigt roligt att vara med i Buzzador tycker jag! Hade tur att komma med i kampanjen där man fick testa en mixer från Philips. Jag har använt den i över en månad och så här tycker jag:

En rejäl mixer som står stadigt på köksbänken med hjälp av sugpropparna. Det jag gillar bäst är den stora glaskannan som rymmer hela 2 liter, perfekt för en smoothie till hela familjen eller då man ska mixa en soppa.

Knivarna mixar effektivt och gör så att det inte blir några klumpar vilket uppskattades av barnen. Det finns två funktioner på blendern – en för iskross och en för smoothies. Maskinen stannar automatiskt då den är klar så man kan göra annat under tiden.

Till Philips High Speed Blender följer det också med två drickmuggar i plast som du kan mixa i direkt samt en slickepott. Jag tycker dessa tillbehör är onödiga.

Sammanfattningsvis tycker jag att det är en riktigt bra mixer som dessutom är snygg och får gärna stå framme i köket hos mig! För en familj är det bra med en stor kanna, kanske är den i största laget om man har ett litet hushåll.

Ca-priset ligger på 1.790 kr men såg att Ica har kampanj på mixern HR3655 och nu kostar den 1.449 kr.