Sniph rabattkod

Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena,.

Rabattkod till Sniph

Jag har tidigare tipsat om Sniph, som jag har testat i några månader och tycker det är så bra! I samarbete med Sniph får du nu första doften till halva priset!  

Sniph är en prenumerationstjänst som gör det enkelt för dig att upptäcka nya och annorlunda dofter. Få noga utvald parfym från exklusiva varumärken, direkt hem till dig, varje månad, utan bindningstid. Du väljer den kollektionen som passar dig, så sköter Sniph jakten åt dig. Varje månad får du en ny doft som du använder i Sniphs smarta etui. Etuiet är lite större än ett läppstift och du öppnar det genom att du vrider själva hylsan – enkelt att ha med i necessären!

Nu kan du testa Sniph och få första doften för halva priset, erbjudandet gäller tillsvidare – så det är bara att testa! Om du inte vill prenumerera är det bara att säga upp prenumerationen.

Så här fungerar rabattkoden hos Sniph:

1) Ange koden ”TACKHELENA” då du startar din prenumeration. Rabatten räknas av.
2) Mejla ditt namn och mejladress till mig helena@villavarm.se (Detta är bara för att Sniph vill ha statistik) – börja njut av härliga dofter!

Priset är 159 kr i månaden för 8 ml. Första månaden kommer asken med etuiet och parfymröret. Nästa månad kommer bara parfymröret som du enkelt monterar i etuiet. Vill du byta kollektion eller säga upp prenumerationen mejlar du bara till Sniph. De har varit väldigt hjälpsamma då jag kontaktat dem.
Testa Sniph du också! Sniff, sniff!