Sniph parfymprov

Första leveransen kom snabbt i en prydlig, svart ask. Det smarta parfymetuiet kommer med första beställningen. Nästa gång kommer bara parfymen.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Spännande dofter i smart förpackning

Sniph är en relativt ny företeelse, en prenumerationstjänst på parfymer. Varje månad kommer en ny doft som du enkelt monterar i etuiet. Parfymerna finns i olika kollektioner som du väljer bland. Ett roligt sätt att testa nya parfymer som man inte hittar i de vanliga butikerna.

Jag har precis startat upp en prenumeration med Sniph. Snabb leverans av det första doften och etuiet i en prydlig, svart ask.  Parfymen var verkligen spännande och jag gillade den mycket, Optico.re, ett italienskt parfymmärke som jag inte hört talas om tidigare. Den doften tillhörde kollektionen ”Trending Now” och till nästa månad ville jag byta till kollektionen ”Clean”. Bytet gjordes enkelt genom att skicka ett mejla till Sniph där jag möttes av trevligt bemötande och snabb respons.

Prenumerationen har ingen bindningstid och du kan välja mellan 4 ml eller 7 ml. Behållaren är samma, det är bara mängden på parfymen som skiljer sig. Priset är då 99 kr resp. 149 kr. Vill du säga upp eller ändra din prenumeration mejlar du bara till Sniph.

Jag ser redan fram emot nästa månad. Sniff, sniff!

Smart parfymetui från Sniph

Det smarta parfymetuiet var faktiskt större än vad jag trodde! Du kan välja mellan 4 och 7 ml i din prenumeration och den större volym räcker i en hel månad. En annan fördel med förpackningen är att den är enkel att ta med i väskan eller i necessären.
Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.