I mitt jobb som marknadschef på Villa Varm kommer jag ofta i kontakt med olika tidningar och magasin. Det är försäljare som ringer och vill sälja annonser. Eftersom jag själv är intresserad av inredningstidningar blir jag glad att få stifta ny bekantskap med ännu en. Igår kom tidningen Allt om möbler från förlaget Next World. Samma förlag som för övrigt ger ut husguiden Allt om villor och hus där Villa Varm finns med.

 

Omslag från Allt om Möbler nr 4 2009.

 

Spontant kände jag först att en tidning med bara möbler blir nog rätt tråkig i längden. Men ju mer jag läste och bläddrade i den så blev jag positivt överraskad. Egentligen tycker jag man borde lägga till ”och inredning” i titeln eftersom tidningen innehöll en bra blandning av nyheter, köptips, inspirerande hemreportage – ja, allt en riktigt bra inredningtidning ska innehålla!

Allt om möbler hade även en artikelserie som handlade om våra olika designstilar genom tiderna, det har jag iallafall inte läst så mycket om innan. Kul med nya uppslag! Jag kan varmt rekommendera tidningen Allt om möbler – en trevlig tidning!