Bild från Sia Home Fashion.

Som ni kanske redan känner till så gillar jag stilen och produkterna från Sia Home Fashion Jag inspireras av deras vackra arrangemang i fina miljöer. Här kommer ett smakprov från Sias höstnummer 2009. En mysig och vacker höstdukning! Här har man blandat olika typer av ljuslyktor i grupper och placerat ut låga blomsterarrangemang längs bordet. Bordslöparna påminner om kökshanddukar, något man faktiskt kan använda som löpare. Jag brukar duka med några vackra ärvda linnehanddukar som jag lägger på samma sätt.

 

Bild från Sia Home Fashion.

Lägg märke till de olika vaserna på spiselkransen, snygg kombination med olika material och former. Leta i dina skåp och gömmor och skapa ett vackert stileben hemma!

Konstgjorda lagerträd i stora krukor ser man i flera heminredningsreportage. Jag lägger till ett sådant träd till min ”vill-ha-lista”…