På Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm har Sia sin stora butik. För mig som gillar deras inredning gör jag alltid ett besök där då jag är i huvudstaden. Även om man inte är ute efter något speciellt är det inspirerande att gå runt och titta i butiken. Oftast kliver jag ut från butiken med något spännande i påsen!

 

På ett bord stod denna vackra dekoration, givetvis i konstgjorda material. Men jag tycker det var en bra idé som man lätt kan använda med levande växter till exempel i en dukning.

Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

 

Vad hamnade i påsen då?

Ja, inte kom jag tomhänt ut ur butiken denna gång heller! Tre söta små vita lökväxter i kruka och en stor vit näckros fick följa med mig hem. Lökväxterna arrangerade jag på ett fat med några kvistar och en vacker krona från danska  Accantus som ställde ut på Formex i januari i år.

 

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. 

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

 

Underbart vacker näckros Neo med en diameter på 20 cm. Jag tänkte ha den i badrummet i en skål med vatten och kanske några levande kvistar murgröna…