Kroma – blanka och vackra kastruller från Vargen & Thor, handla dem med rabattkod och får 20 % på hela beställningen.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Jag har tidigare skrivit om de fina besticken i kopparfärg från Vargen och Thor. Nu har vi använt besticken under flera månader och är supernöjda! De har också ett stort sortiment av olika kastruller och grytor i olika material.

Vargen & Thor är ett relativt nystartat företag som håller till på Västkusten, närmare bestämt i Stenungsund. Kvalitet och design är viktiga ledord, jag gillar att de inte har några beläggningar på deras kokkärl, utan de jobbar enbart med borstat rostfritt stål. Detta gör att maten inte bränner vid lika lätt som i en vanlig rostfri panna och man slipper beläggningar som släpper.  Alla kokkärl går att diska i maskin – precis som alla deras bestick också gör.

Silvriga och snygga kastruller i Kroma-serien. Kastrullerna är gedigna och tillverkade i rostfritt stål och har glaslock. Fri frakt och fri retur ingår, använder du rabattkoden ”hemmahoshelena” får du 20% på ditt köp.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

KROMA-serien silvrigt blank

Kroma har en blank och vacker yta med bubblor. Vackra att ställa fram och servera maten i. Du kan antigen köpa kastrullerna en och en eller köpa dem i ett set med alla kokkärl.
I serien finns TEDDY, en kastrull på 1,6 liter med glaslock, PIXEL gryta på 4 liter också den med glaslock samt MODELL M en stekpanna utan lock, diameter på 28 cm.
Just nu är det ett kampanjpris på hela setet och om du dessutom använder min rabattkod ”hemmahoshelena” får du 499 kr i rabatt.

Traktörpannan Modell X är mattsvart med handtag och skaft i mässing. Priset på den är 1.195 kr men med min rabattkod kostar den 956 kr.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

ARVET-serien mattsvart med mässing

Serien Arvet är en riktigt elegant i sober svart med mässingsdetaljer. Storleken på kastrullerna i den här serien är samma som i Kroma, fast här har stekpannan ett lock. Du kan köpa dem en och en. Hela setet kostar 2.396 kr med rabattkoden.

Snygg detalj på traktörpannas handtag.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Rabattkod 20% hos Vargen & Thor

Passa på att handla från hela sortimentet, med koden ”hemmahoshelena” får du 20% rabatt på allt du handlar. Du har också fri frakt och fri retur om du skulle ändra dig.

Litersmarkeringar i den stora Pixel-kastrullen, gillar den infällda loggan med vargen och tors hammare på insidan.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Handtagen på den stora 4 liters grytan Pixel har loggan inpräglad – en snygg detalj tycker jag.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Alla kastruller har glaslock så man enkelt kan kontrollera kokningen. Handtaget på locket är rejält, kvaliteten känns i produkterna från Vargen & Thor.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.