Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Just nu håller jag på med alla förberedelser inför bomässan ”Gör Ditt Boende Bättre” som kommer att pågå mellan den 12-14 mars i Norrköping. Villa Varm kommer att vara en av flera hustillverkare som ställer ut på mässan. Även om man nu inte ska bygga hus kommer det att finnas andra intressanta utställare inom t ex interiör och trädgård.

Idag kom tapeterna från Boråstapeter som jag ska ha i montern. Jag valde en randig tapet från  kollektionen New Classic. Jag har faktiskt skrivit om den förut på min inredningsblogg! Tapeten är randig med 13 cm breda ränder i en gråsvart färg på en beige botten. Den ger ett mycket mjukare intryck i verkligheten än på bild. Stort tack till Josefine på Boråstapeter för sponsringen av tapeterna till montern!