Just nu håller jag på med förberedelserna inför Bomässan. Villa Varm ska delta på en Bomässa som går av stapeln den 22-23 augusti i Botkyrka. Under den helgen invigs nämligen den stora husmässan med pompa och ståt. Besökarna kommer under helgen kunna träffa flera olika hustillverkare, men även andra företag som har med boende att göra.

Inreda en monter

Nu håller jag på att planera för hur jag ska inreda Villa Varms monter. Det är ett kul och spännande arbete! Jag kom fram till att jag behöver några fina inredningsdetaljer och åkte in till Katarina K Konsthantverkare, en duktig keramiker i Piteå. Tillsammans kom vi fram till vad som skulle passa i montern och Katarina kommer att göra sakerna i färger som passar in. Det är så kul när  man tillsammans med den som ska skapa kan komma fram till hur resultatet blir!

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Och inte kom jag tomhänt ur Katarinas butik… Hittade dessa tre små söta vaser – drejade för hand såklart! Jättefina att arrangera små blommor i. Det behövs inte så många växter för att det ska bli ett helt arrangemang. Perfekt att sätta barnens små buketter i när de stolt kommer in med blommor till mamma! Vaserna kostar 150 kr styck eller tre för 380 kr.

Här är några andra fina saker från Katarina K. Glas med flagga som finns med texterna Live, Love och Laugh. Pris 240 kr styck. Min favorit är den snygga saltgrottan, jag har den på köksbänken med flingsalt i. Produkterna är gjorda i stengodslera och brända i 1250 grader. De tål maskindisk och microvågsugn. Bild från Katarina K.