Bild Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Häftig svart och vit randig tapet från Boråstapeters kollektion ”New Classic”, dessa har jag skrivit om tidigare på min inredningsblogg. Återigen stort tack till Josefine på Boråstapeter för sponsringen av tapeterna!

För en vecka sedan åkte jag ner till Norrköping för att bygga upp montern till Villa Varm på Bomässan i Stadium Arena. Efter fem timmar var jag färdig med att inreda – här kommer några bilder så ni får se hur resultatet blev!

Bild Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. En liten fontän med färska gula tulpaner och gröna blad fick bli ett fint blickfång. Krukan i svart plastfiber ”Anchi” kommer från Caesar Collection.

Bild Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. I väggmodellen hade jag placerat två fina vaser från Katarina K Konsthantverkare. Citronen är konstgjord och kommer även den från Caesar Collection.