Snygga och praktiska vattenflaskor i stål från Glacial. Modellen på bilden heter Birch och rymmer 4 dl och kostar 399 kr. Med koden ”HHHELENA20” får du 20% rabatt på din beställning.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

(Inlägget är ett samarbete med Glacial)

Jag har testat stålflaskan Birch från Glacial, den fungerar som en termos och håller både varmt och kallt. Kallt håller i 24 timmar och varmt i 12 timmar, enl. tillverkaren. Flaskan känns rejäl och jag har fyllt min med kolsyrat vatten. Funkar perfekt när man är ute och vill dricka kallt vatten under hela dagen! Flaskan är tålig i och med att den är tillverkad av stål, så man behöver inte vara rädd att den går sönder.

Tanken med stålflaskorna är att tänka på miljön och undvika använda plast. Dessutom har vi så bra dricksvatten i våra kranar här i Sverige att det är onödigt att köpa vatten! Glacial sponsrar WWF med 1 euro per såld flaska för att bekämpa nedskräpningen i haven, det är ju bra!

Flaskorna finns i flera olika mönster och färger, snygga att ha framme och i picknickväskan! Med koden ”HHHELENA20” får du 20% rabatt på hela din beställning.