Välkommen till min julskyltning för Skyltsöndagen i Piteå! I första fönstret står ett julbord uppdukat. Ljuskronan med lummer och misteln i metall kommer från gårdsbutik Bagarstugan. Kandelabrarna är privat, ljusen från Bagarstugan. Förklädet med lussebullar på väggen till vänster är från Cult Design och näverstjärnan från Bagarstugan.
Julporslinet heter Juleminner kommer från Fyrklövern och du kan läsa mer om det längre ned i inlägget.
Den höga, gröna vasen till vänster i fönstret kommer från Bagarstugan. Trästjärnan privat och den vita bilen med gran på taket är från House Doctor.
Till höger, metallstjärna/ljuslykta från Bagarstugan. Upplägningsfatet kommer från Fyrklövern med lussebullar från Hanséns Bageri. Grisen privat.

Härligt julfika från våra två konditorier i Piteå, Hanséns Bageri och Ekbergs Konditori. Underbart gott fika vill jag lova, provsmakade det under skyltningen…
Ljusslingan i enen kommer från Åhléns, kakfatet är privat och en lilla tennsoldaten kommer från Mio.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Mysig glöggbricka från Mio med glögg från Järnspisens Matbod, muggarna heter Juleminner och kommer från Fyrklövern. Sittpuffen är privat men kommer från Ygg och Lyng.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Julporslinet ”Juleminner” från Fyrklövern. (Läs mer om servisen längre ned i inlägget, där finns också en rabattkod om du vill beställa) Besticken i guldfärg, kommer också från Fyrklövern. Duken i grönt är egentligen en sammetsgardin som säljs i två-pack från Mio. Därifrån kommer också den linnefärgade duken och tofsarna som är gardinomtag. Linneservetten Christmas Berries kommer från Hemtex. Glasen i dukningen heter Diamond och kommer från Fyrklövern.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Kanna Juleminner med björkris och små domherrar från Gårdsbutiken Bagarstugan. Den lilla tennsoldaten på trumman kommer från Mio.

Hårvårdskalender från Björk, finns hos Salong Lisma. Pris 799 kr (värde 1149kr) Kudden bakom i bild kommer från Mio.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Eldkorg från min lilla gårdsbutik Bagarstugan. I samma skyltfönster står tre andra, rostiga marschallhållare som också kommer från min gårdsbutik. Glödlampan som flammar kommer från Clas Olsson. Granen är privat med eget julpynt. De stickade julkulorna har min mamma gjort efter boken ”Julkulor” av Arne och Carlos.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Kudde och vit, stickad pläd från Mio. Den mysiga, sågande tomten är en gammal skylt-tomte från min svärmors butik.

Den gråa bänken kommer från Artwood, renskinnet är privat. Pläden Colorado kommer från Mio.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Kudden på renskinnet kommer från Hemtex. Pralinerna under glaskupan är handgjorda Piteå-praliner, från Hanséns Bageri. Tallrikar och skedar från Fyrklövern.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Rabattkod till julservisen ”Juleminner” från Fyrklövern

Porslinet som jag använt på julbordet heter Juleminner från Fyrklövern. Fram till den 13 december får du 35% rabatt på hela serien om du om du anger koden ”hemmahoshelena35” , dock inte på redan rabatterade priser/kampanjer.
Glasen med gulddekor heter Diamond och kommer också från Fyrklövern, detsamma gäller för de guldfärgade besticken.
Den röda bakgrunden i det högra fönstret är en linneduk och kommer också från Fyrklövern.

Gårdsbutiken Bagarstugan

Vissa saker som jag skyltat med kommer från min lilla gårdsbutik i Pålmark och är till salu. Hör av dig om du är intresserad!  Butiken driver jag på hobbybasis och har den bara öppet när jag har tid och möjlighet. Vill du besöka den, mejla mig på helena@villavarm.se så sätter jag upp dig på min lista för nyhetsbrev. Följ mig gärna på Instagram också!