Fixa spa-känslan hemma med ett uppfriskande bastusalt med mentol från Care of Gerd.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena

Få 20% rabatt på hudvård från Lappland

Visste du att vi Sveriges nordligaste skönhetsfabrik ligger i Jokkmokk? Jag passade på att besöka Care of Gerd i samband med Jokkmokks Marknad och fick en pratstund med VD:n Johan Wiklund, som driver företaget tillsammans med sin syster Anna-Lena.
Syskonen våga satsa på sin dröm att ta tillvara på Lapplands örter och bär för att sedan förädla till lyxig och ekologisk hudvård. Och namnet på företaget blev en hyllning till mamma Gerd.

Sauna Cool Scrub är ett uppfriskande bastusalt som du använder som en skrubb i bastun. Ta en näve salt och smörj in kroppen då du har börjat att svettas. Saltet skrubbar huden mjuk och efter en stund kommer en kylande och uppfräschade känsla, en härlig doft sprids också i bastun!

Gör inte samma misstag som jag gjorde och lämnade burken som en snygg inredningsdetalj i bastun. Fukt letade sig in i burken och saltet blev till en hård klump – ha den i badrummet istället 🙂
Saltet kan du också använda som ett bad eller fotsalt, en burk på 500 ml kostar 243 kr.

Om du anger rabattkoden ”Helena20” så får du 20% rabatt på ditt köp, koden gäller t om den 3 mars 2019. Om du handlar för minst 300 kr blir det dessutom fraktfritt.

(Inlägget är ett betalt samarbete med Care of Gerd)