Under min två veckor långa semester i Spanien passade jag på att ta del av inredningstrender i Spanien. Är man tokig i inredning måste man passa på att inspireras! Visserligen ligger sko- och väskbutikerna tätare än affärer med inredning men jag hittade iallafall till en – Zara Home.  Det är en del av klädkedjan Zara som kan beskrivas som ett spanskt H&M. Zara Home säljer snygga inredningssaker till rimliga priser.

 

Zara Home en spansk butikskedja med fina inredningsdetaljer till rimliga priser.

Foto: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

 

Turkos som vårens accentfärg

I skylten visade man milda ljusa färger i vitt och guld. Det ljusa mixades med detaljer i turkos. Även om den spanska inredningsstilen ibland kan bli ”lite för mycket” för min nordiska smak, kan jag ändå tilltalas av den i lämpliga portioner. Bara det inte blir för mycket bling-bling!

Vitt och guld i harmoni – tukost bryter av. Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Tunga tofsar av metallpärlor

Det är alltid kul att hitta någon liten inredningsdetalj som man kan köpa med sig hem och inreda med.  Jag hittade två tunga dekorationstofsar i svart glas med metallpärlor. Direkt när jag såg dem visste jag att de skulle passa som en fin detalj på de svarta bokskåpen i biblioteket. Viva Espana!

Mitt spanska inköp. Tofsarna pryder sin plats på bokskåparna!  Foto:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.