Jag älskar färgen svart. Det har jag alltid gjort. Svart är både stilfullt, elegant och dramatiskt. Det känns så roligt nu när allt fler möbler och inredningsdetaljer är svarta. Det skapar en snygg kontrast på ett fint sätt. Jag minns hur svårt det var för några år sedan då jag ville ha en svart tv-bänk till vår nya platta tv. Att få en i ek var inga problem, inte heller i mörkbrun bets men att få en i svart det var inte det lättaste!

Igår ägnade jag min lediga dag till att städa i mitt Villa Varm. Då menar jag verkligen att städa. Jag dammtorkade och fejade. På övervåningen har vi inrett ett bibliotek/hemmakontor med blanksvarta möbler, jättesnyggt – men hjälp vad bra allt damm syns på en sådan yta. Det är tur att jag gillar att städa!

 

 

 

 

 

 

 

Möbler och lampor från www.thg.nu Kuddar Patent black och Egg svart från www.ceannis.com Pläd Ulrika Hydman-Vallien ”Paradise” från www.kostalinne.se