Jag måste göra en bekännelse – jag har en förkärlek till pumptvålar och andra hudvårdsprodukter i snygga förpackningar. Det är så kul att inreda sitt badrum med vackra flaskor fyllda med fina tvålar och härligt doftande lotioner. Min man ler kärleksfullt mot mig varje gång jag kommer hem med ännu en ny variant – det är så typiskt mig!

Savon de Marseille Extra Pur

Men nu har jag hittat min favorit som jag kommer att hålla mig till länge – Savon de Marseille Extra Pur. Ni som är inredningstokiga har redan säkert sett den snygga glasflaskan i inredningsreportage och på bloggar.

 

Foto: Magnus Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

 

Naturliga råvaror

Det bästa med de här produkterna är att de är lika bra som de är snygga – så är det ju inte alltid…Tvålen är tillverkad av vegetabiliska oljor, garanterat fri från konstgjorda tillsatser eller animaliskt fett. Den tillverkas i 8 olika dofter och kostar ca 165 kr i butik. Den tillhörande kroppslotionen innehåller även den vegetabiliska oljor som snabbt går ner i huden utan att kladda, priset för den ligger på ca 235 kr. Båda förpackade i estetiskt tilltalande glasflaskor som håller sig snygga länge. Tvålen finns även som refill i en enklare plastflaska på hela en liter, den kostar ca 200 kr i butik.

Fikon är favoriten

Min favorit är tvålen med fikondoft och den tillhörande lotionen. Den är fräsch och lätt, hela familjen gillar den! Tvålen är dryg och passar både som duschtvål eller som vanlig handtvål. Tack vare de vegetabiliska oljorna torkas inte huden ut – en riktig badrumsfavorit!  

Kontakta mig om du undrar vart din närmaste återförsäljare finns.