Såg på mitt favorit-inredningsprogram i måndags – Design: Simon & Tomas. Det programmet ger mig mest inspiration av alla samtidigt som det är väldigt underhållande. Jag tycker att de inreder på ett elegant och snyggt sätt, det ser så lyxigt ut! Dessutom är Simon och Tomas duktiga på att använda och matcha färger, de har en röd tråd genom hela inredningen som skapar lugn och harmoni.

I programmet som jag såg, inredde de en terass på ett mycket snyggt sätt. Bland annat så använde de en etanoleldad spis som man kan ha både ute och inne från Sverige spisen. Eftersom spisar av den här typen eldas med etanol ger de inte ifrån sot eller smuts, därför behöver man inte heller någon skorsten vilket gör användningsområdet större.

 

Tyvärr vet jag inte vad spisen kostar, men attans snygg är den. Vore nog fint att ha på terassen till mitt Villa Varm, kanske håller den myggen borta till sommaren? Eller kanske nu i höstmörkret då vi behöver allt ljus som vi bara kan få!

www.sverigespisen.se