Grått klinkergolv Paris

Det är alltid kul att resa – man får nya idéer och inspiration. Det här golvet såg jag på ett brasseri i Paris. Supersnyggt tycker jag. Bild:Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Golvinspiration – franska klinkergolv i vackra mönster

Som inredningnörd hittar jag inspiration på flera håll. Inredningslusten stannar inte av för att man är på semester! Under min senaste resa till Paris föll jag för vackra, mönstrade klinkergolv. Inne på brasseriet fanns det två olika sorter, båda hade en bård lagd runt om.

Klinkergolv Paris

Här är ett liknande golv som låg i den andra delen av restaurangen. Kul med ett mönstrat klinkergolv istället för ett enfärgat! Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm.

Marrakech Design

Om man är på jakt efter liknade plattor finns Marrakech Design där har jag hittat flera liknande alternativ. Företaget ligger i Göteborg men man kan beställa via nätet. Provplattor kan man beställa innan man bestämmer sig, de kostar 70 kr/st plus frakt. Kostnaden för provplattorna dras av vid kommande köp.

Har du tips på andra leverantörer, skriv gärna en kommentar här nedan!

Palmblad marrakech

Plattor Palmblad vit och svart från Marrakech Design. Klinkerplattorna kostar 995 kr per kvadratmeter. Bild lånad från Marrakech Design.

Versailles Marrakech

Mer franskt kan det väl inte bli? Klinkerplattan Versailles från Marrakech Design. Kostar  995 kr per kvadratmeter. Bild lånad från Marrakech Design.