Örngottet Silver Sleep från The Nap Lab innehåller antimikrobiellt silver som förhindrar bakterietillväxt och gör att örngottet hålls fräscht länge. Själva tyget är otroligt mjukt och lent att sova på.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.
(Inlägget är ett samarbete med The Nap Lab)

Riktig skönhetssömn på egyptisk bomull

Örngottet är vävt av egyptisk bomull, som är verkligen len och mjuk. I väven finns silverjoner som drar till sig 99,9 % av alla bakterier som sedan förstörs och örngottet förblir rent. Jag vet att det tidigare har varit miljödiskussioner om att silver i olika textilier kan skada miljön. Materialet i det här örngottet är dock testat och fått en certifiering att det är säkert för både människa och miljö.
Örngottet tvättas som vanligt i 40 grader och man bör inte använda mjukmedel. Här hittar du all information om Silver Sleep.

Ett bra julklappstips till den som älskar hudvård och gärna smörjer in sig med många krämer innan det är dags att sova! Just nu kör The Nap Lab en kampanj där örngottet kostar 399 kr. Om du använder koden ”HEMMAHOSHELENA25” på hela din beställning. Frakten är gratis.
Örngottet kommer i en hård presentask med lock.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag har testat att sova på örngottet i flera dagar nu och jag tycker att det är otroligt mjuk och skönt. Ytan känns som en lyxig hotellkudde. Själv hör jag till skaran som gärna har en omfattande kvällsrutin med många hudvårdsprodukter och det känns väldigt bra att få lägga ansiktet mot det sköna örngottet. Fortfarande är det rent och fräscht!
Vissa kunder upplever att de får en renare hy, mindre allergisymptom och att örngottet håller sig rent längre.

Rabattkod och gratis sov-kitt

Om du handlar innan den 15 december får du med ett sött sov-kit som innehåller ögonmask i silke, öronproppar och tofflor i en liten necessär. (Så långt lagret räcker)
Glöm inte att ange koden ”HEMMAHOSHELENA25” så får du 25 % på hela din beställning.

Passa på att beställa nu så hinner du få med det här sov-kittet på köpet. Perfekt på resan!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.