Tisdagen den 21 augusti öppnar Formex, Nordens största fackmässa för inredning och design.
Bild lånad från Formex.

Unexpected Gatherings

Ja, så heter temat för denna mässa. Den största inspirationsutställningen ligger på entrétorget och i år är den skapad av den brittiska trendgurun Abigail Ahern. Hon är en hett eftertraktad designer och inreder med en unik kombination av djupa färger – lång bort från ”ljust och fräscht”. Det blir spännande att se, tycker jag!

Formex trender 2018/19 kommer att presenteras i tre olika delar av Jan Rundsgren. Trenderna är uppbyggda på Formex föredragsscen och kommer att presenteras av Jan själv. Trenderna är Botanical Baroque: storslaget med mycket grönska, Crafts & Makers: hantverk och naturmaterial och Tinted Love: stora former och rebelliska färger.
Jag gillar Jan Rundgrens utslätningar, det är alltid så inspirerande.

Mästare på Formex – flera olika typer av hantverk kommer att visas på mässan. Just trenden med hantverk växer sig större och fler och fler tycker det är viktigt, inte minst med tanke på hållbarhet och miljövänligt tänkande.

Självklart kommer jag att finnas på plats under mässan. Kommer att rapportera här på bloggen, men för snabbare uppdateringar följ mig på Instagram och Facebook!