(Inlägget är ett betalt samarbete som innehåller en rabattkod)
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

By Benson är kanske mest kända för sina praktiska och snygga trädgårdssaker, den expanderande slangen var den första produkten som jag upptäckte hos dem. (Här hittar du ett inlägg jag gjort om deras trädgårdsprodukter) Sortimentet utökas hela tiden och här visar jag mina favoriter från deras julsortiment.
Om du anger koden ”hemmahoshelena15” får du 15 % rabatt på hela din beställning.

Äntligen – en snygg jultröja!

Visst kan det vara skoj med en galen, blinkande och gräll jultröja men den är ju kul bara en kort stund. Jultröjan från by Benson har en stiliserad gran på framsidan och är stickad i mjuk bomull. Den finns i olika, sobra färgställningar men också i rött och grönt. Tröjorna finns i både barn- och vuxenstorlekar och kostar från 375 kr.

Äntligen en snygg jultröja som man kan använda under hela vintern! Den finns också i barnstorlek, där den minsta  storleken är 80-110 centilong till vanliga vuxen storlekar. Tröjan är tillverkad i mjuk bomull och jag valde färgen ”Neutral” storleken är Medium. (Jag är 173 cm lång)
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Underbart doftljus med träveke

Doftljusen kommer i tre olika dofter; kanel, julgran eller vinteräpple. Jag har testat den med kanel, som jag älskar Ljusen är tillverkade av sojavax vilket är bra för miljön och dessutom nedbrytbara. Brinntiden är 50 timmar och veken är tillverkad i trä vilket ger ett sprakande ljud när det brinner.

Finns det något mysigare än doft ljus? Jag är en riktigt nörd som älskar att köpa ljus med doft! Doftljuset brinner i 50 timmar och träveken gör att det sprakar mysigt.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Naturlig jul med julbock, korg och hampakulor

Jag tycker det är fint att hålla julen i naturliga och ganska neutrala färger. Den söta julbocken är lättplacerad och finns med både rött och svart band. Den mäter 40 cm i mankhöjd. Korgen är flätad av pil och ”kalkad” i en gråvit ton. Den har en plastad insida och funkar bra att ha granris i eller kanske ha en mindre gran i? Man kan också plantera i den. På bilden ser du den större korgen i storlek medium som är 42 cm bred och 36 cm hög.
Hampakulorna  kommer i ett 8-pack och har ett svart organzaband som de hänger i. Tåliga och håller även om de åker i golvet!

Söt julbock och korgen med tåliga hampakulor i riset – allt i naturliga toner.
Bild: Magnus Sundström, @fotomyndigheten.

Rabattkoden ger 15% på hela din beställning

Passa på handla julklappar eller kanske redan nu handla dina trädgårdsprodukter. Med rabattkoden ”hemmahoshelena15” får du hela 15 % rabatt på hela din beställning.