Fiffigt toalettspray som tar bort dålig lukt efter toalettbesöket. Sprayen finns i två storlekar, den mindre flaskan att ha med i necessären och den större för badrummet. Båda dofterna är fräscha och naturliga.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag gillar verkligen entreprenörsskap och tycker det är så roligt när unga människor vågar satsa och ger sig in i företagande. Own Your Shit är UF-företaget som lever vidare. Företaget med toalettsprayen startades under gymnasietiden som ett projekt för unga företagare. Nu har företaget tagits över av en av grundarna, Fredrika Björk och drivs som ett vanligt företag här i Piteå.

Toalettspray från Own Your Shit

Toalettsprayen finns i två storlekar, 30 ml och 100 ml. Dofterna är Ocean och Myrten, som båda doftar så där rent och underbart. Jag kan verkligen inte säga vilken som doftar bäst!
Den lilla flaskan är framtagen för att ha med i handväskan.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Så här använder du toalettsprayen

  1. Skaka flaskan
  2. Spraya 3-4 pump i vattnet i toalettstolen (toalettsprayen lägger sig som en väldoftande hinna på vattnet)
  3. Gör det du ska 🙂
  4. Spola, lämna WC:n med en fräsch doft!

Nu utökas sortimentet med med en ekologisk tvål i en snygg glasflaska. Perfekt att t ex ha vid diskhon i köket. Tvålen har en enkel, ren doft som påminner om såpa. Själva konsistensen är tjock, vilket gör att tvålen räckTvålen har en enkel, ren doft som påminner om såpa. Själva konsistensen är tjock, vilket gör att tvålen räcker länge. Och så snygg flaska att ha framme – det gillar jag!  Pris 119 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Så här beställer du från Own Your Shit:

UPPDATERING Januari 2021: Nu finns det en webbshop där du kan beställa produkterna. Frakten kostar 59 kr och om du handlar för över 500 kr skickas det fraktfritt.
Följ också företaget på Instagram @ownyoursh*t

Bor du i Piteå så tror jag att produkterna säljs i butiken på Pensionatet