Fiffigt toalettspray som tar bort dålig lukt efter toalettbesöket. Sprayen finns i två storlekar, den mindre flaskan att ha med i necessären och den större för badrummet. Båda dofterna är fräscha och naturliga.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag gillar verkligen entreprenörsskap och tycker det är så roligt när unga människor vågar satsa och ger sig in i företagande. Own Your Shit är UF-företaget som lever vidare. Företaget med toalettsprayen startades under gymnasietiden som ett projekt för unga företagare. Nu har företaget tagits över av en av grundarna, Fredrika Björk och drivs som ett vanligt företag här i Piteå.

Toalettspray från Own Your Shit

 

Toalettsprayen finns i två storlekar, 30 ml och 100 ml. Dofterna är Ocean och Myrten, som båda doftar så där rent och underbart. Jag kan verkligen inte säga vilken som doftar bäst!
Den lilla flaskan är framtagen för att ha med i handväskan.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

 

Så här använder du toalettsprayen

  1. Skaka flaskan
  2. Spraya 3-4 pump i vattnet i toalettstolen (toalettsprayen lägger sig som en väldoftande hinna på vattnet)
  3. Gör det du ska 🙂
  4. Spola, lämna WC:n med en fräsch doft!

 

Nu utökas sortimentet med med en ekologisk tvål i en snygg glasflaska. Perfekt att t ex ha vid diskhon i köket. Tvålen har en enkel, ren doft som påminner om såpa. Själva konsistensen är tjock, vilket gör att tvålen räckTvålen har en enkel, ren doft som påminner om såpa. Själva konsistensen är tjock, vilket gör att tvålen räcker länge. Och så snygg flaska att ha framme – det gillar jag!  Pris 119 kr.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Så här beställer du från Own Your Shit:

Än så länge finns det ingen webbshop, men på Facebook-sidan hittar du alla kontaktuppgifter. Du kan också beställa genom PM på Own Your Shits Instagram

Hör av dig till Fredrika så kan hon skicka, är du i Piteå så säljs produkterna i butiken på Pensionatet