(Inlägget är ett betalt samarbete med The Nap Lab)

Uppdatering 2022-11-21: Företaget The Nap Lab har gått i konkurs och finns inte längre kvar. Därför har jag plockat bort alla länkar till företaget då dessa inte fungerar längre.

Passa på att fynda under Holiday Sale som The Nap Lab kör under perioden 22-29 november. Massor av bra varor som kan förbättra din sömn! Eller köp en bra mjuk julklapp till någon du vill ge en bättre vila. Nu med riktigt bra rabatter. Här tipsar jag om de produkter som omfattas av rean.
The NAP Labs grundades med målet att förbättra människors sömn och brinner för att utveckla produkter som kan göra skillnad!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Tyngdtäcke för bättre sömn

Fler och fler väljer att använda tyngdtäcken och många upplever att sömnen förbättras. Här har jag samlat några bra råd om tyngdtäcken. Personligen har jag använt tyngdtäcke under ett år och jag upplever att jag sover bättre och har inte längre några problem med svettningar på nätterna. The Nap Labs lättaste tyngdtäcke väger 5 kg och kostar nu 739 kr.

Smart påslakan till tyngdtäcke

Att byta till ett nytt, rent påslakan kan vara lite tungt med ett tyngdtäcke. The Nap Lab har ett smart påslakan med dragkedja runt om och små öglor i hörnen som man sedan knyter fast täcket i. Tack vare detta så ligger täcket på plats i påslakanet. Passa på att köpa påslakanet med tyngdtäcket så får du en bra rabatt.

Påslakanet har en dragkedja som går runt om på tre sidor, vilket gör det enkelt när man ska bädda rent.

Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Tyngfilt i stickat

En stickad tyngfilt är ett bra komplement om du gillar tyngdtäcken. Det blir dessutom en fin detalj i soffan. Plädarna finns i två färger mångrå och grafitgrå, Storleken på pläden är 160 x 100 cm och den väger 6 kg. Ordinarie pris på pläden är 2.295 kr men nu säljs nu för 1.359 kr. Här kan du läsa vad jag tycker om tyngdfilten.

Här är den ljusgråa färgen, mångrå. Den stickade tyngdpläden blir en fin detalj i soffan då den inte används.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Mysigt täcke i Tencel

Moln är ett mysigt och fluffigt täcke som finns både som enkeltäcke och dubbel. Här kan du läsa mer om vad jag tyckte då jag testade täcket. Ordinarie pris på täcket är från 1.295 kr för enkeltäcket, men under veckan kostar det 995 kr.

Bädda mjukt och skönt med ett mjukt täcke! Täcket Moln är tillverkat i Tencel som är ett naturmaterial, från cellulosafibrer.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Örngott för skönhetssömn

Beauty Sleep är ett örngott vävt i fin egyptisk bomull. Dessutom innehåller det mikrobiellt silver, vilket gör att det förhindrar tillväxt av bakterier och kan bidra till renare hy, mindre allergisymptom och det behöver inte tvättas lika ofta. Under Black Week säljs örngottet för 379 kr.
Mjuk och skönt i fin egyptisk bomull, tillverkat i Italien. Kanske en julklapp till hudvårds-nörden som vill ha en riktig skönhetssömn?
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.