Att bädda rent med ett tyngdtäcke kan vara tungt och besvärligt. Dessutom är det viktigt att påslakanet passar för tyngdtäcket och att det håller sig kvar i läge. The Nap Lab har tagit fram ett riktigt smart påslakan med en dragkedja på tre sidor.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Dragkedja runt om

Påslakanet från The Nap Lab har dragkedjor på tre av sidorna, detta gör att du enkelt kan få in tyngdtäcket. I varje hörn finns små bomullsband som du trär in i öglorna på täcket och knyter fast. Nu hålls täcket på plats! Avsluta med att bara dra igen dragkedjan.

Enkelt och smidigt med dragkedjan runt om. Kanter gör att dragkedjan döljs. Påslakanet är gjort i en fin och lyxig satinväv, priset ligger på 795 kr men om du anger koden ”HEMMAHOSHELENA25” så får du 25% rabatt på hela beställningen. Om du samtidigt köper ett tyngdtäcke får du dessutom 300 kr rabatt på påslakanet. Glöm inte rabattkoden – den gäller också!
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Tyngtäcket knyter du fast i påslakanet med hjälp av bomullsbanden, på så sätt hålls täcket på plats.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.

Jag tycker att påslakanet är väldigt behagligt och tyget känns lyxigt i strukturen. Dragkedjan runt om märker man inte av. Däremot så går inte påslakanet att mangla, men det är väl inte så många som gör det idag! Tvättas i 40 grader.
Bild: Helena Sundström, Hemma hos Helena.