Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Den här bilden tycker jag speglar mitt trendintryck från Formex – retromönster, grafisk och gult. Produkter från Littlephant, design Camilla Lundsten.

Trend-essens med retro-grafiskt och gult

Egentligen så är jag ingen förespråkare för trender eftersom allt ändras så snabbt och i inredningssammanhang så är det ju faktiskt intressantare att besöka ett personligt hem. Trendigast är att följa sina egna trender!

Många frågar då jag varit på Formex vad som är trenden och då tycker jag denna bild speglar det på ett komprimerat sätt: retroinspirerat, grafiskt med inslag av gult. Design av Camilla Lundsten från Littlephant.

Bild: Helena Sundström, Inredningsblogg Villa Varm. Pappasken och boken från PappLimited, design av Emelie Ek tillhör också ett bra exempel på trendintryck.

(Samtliga produkter är nominerade till Formex eget designpris Formex Formidable där allmänheten får rösta fram vinnaren)